“Море з FPV-дронів”: «Повернись живим», United24 та Monobank передали 5000+ дронів-камікадзе «Операції ”Єдність”»

Опубликовал
Катерина Даньшина

Благодійний фонд «Повернись живим», фандрейзингова платформа UNITED24 і monobank отримали першу партію з 5000+ дронів-камікадзе, які придбали завдяки коштам, зібраним у межах «Операції ”Єдність”».

Кампанія стартувала 14 серпня, і вже за 3 дні вдалось закрити збір у розмірі 235 млн гривень, який дозволить забезпечити українське військо FPV-дронами загальною кількістю 10 тисяч одиниць. Усі — будуть доповнені кумулятивними й осколково-фугасними боєприпасами та розподілені між десятками бригад Сил оборони України, включаючи, зокрема, підрозділи Територіальної оборони, а також спецпризначенців ЦСО «А» СБУ.

Як повідомили організатори збору, перша партія з 5000+ дронів-камікадзе вже прибула:

«Як вам це море з FPV-дронів? Більшість із них стануть останнім, що побачать загарбники на нашій землі».

Нагадаємо, що в якості додаткового стимулу для донорів, організатори підготували 100 платинових карток monobank (на 5 з яких є сума у 100 тисяч гривень), зустрічі з амбасадорами UNITED24 та подарунки від них, а також прапор зі звільнених П’ятихаток та 20 написів на боєприпасах fpv-дронів від «Повернись живим». Решта партнерів підготували iPhone 14, сертифікати на навчання, колекційні автографи тощо.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Мережа мультимаркетів «Аврора» запропонувала новий автомобіль Toyota RAV4, який розіграють серед тих, хто зробив внесок від 240 грн.

Disqus Comments Loading...