Рубрики НовиниКіно

«Ми повернулися»: виробництво 5-го сезону серіалу «‎Дивні дива» — відновлено

Опубликовал
Катерина Даньшина

Розробка останнього сезону флагманського серіалу Netflix відновлена на тлі завершення страйку сценаристів.

Сценаристи шоу «‎Дивні дива» / Stranger Things підтвердили, що виробництво 5- го сезону продовжується, опублікувавши в соцмережах коротке повідомлення: «Ми повернулися».

Виробництво завершального сезону призупинили за кілька днів від початку страйків у травні. За словами шоуранерів, «‎сценаристи були активно залучені до процесу навіть на етапі знімання, тож без них все зупинилося».

Онлайн-курс "Android Developer" від robot_dreams.
Курс для всіх, хто хоче навчитися розробляти застосунки для Android з нуля, створити власний пет-проєкт для портфоліо та здобути професію, актуальну наступні 15–20 років.
Програма курсу і реєстрація

Нині основний сюжет 5-го сезону важко передбачити — Одинадцять і команда, здавалося, перемогли Векну, хоча Вілл попереджав друзів про його неминуче повернення.

«Зйомки займуть деякий час, і це буде важко. Я радий повернутися і радий завершити це сміливо, і по-справжньому розмахнутися з цим персонажем», — нещодавно заявив актор Девід Гарбор (виконавець ролі Джима Гоппера) у подкасті Happy Sad Confused.

Науково-фантастичний серіал «Дивні Дива» дебютував на Netflix у липні 2016-го, отримавши високі оцінки, як від критиків, так і від глядачів. Шоу, натхненне творами Стівена Кінга, цінують за атмосферність, акторську гру і відсилання до жанрових фільмів 1980-х років. Його регулярно подовжували та врешті-решт оголосили про розробку останнього, 5-го сезону.

  • У майбутньому за франшизою «Дивні Дива» нас чекає щонайменше анімаційний спіноф від Еріка Роблса («Фанбой і Чам Чам», «Глюкотехніки») і Flying Bark Productions, який продюсуватимуть брати Даффери, вистава-приквел, сюжет якої розгорнеться за 20 років до подій серіалу і розповість про юність Векни, головного лиходія шоу, а також VR-гра, де гравці примірять на себе роль Векни.
  • Четвертий сезон Stranger Things вийшов двома частинами у травні та липні 2022 року, встановивши рекорд — за перші 28 днів глядачі провели за Stranger Things 4 понад один мільярд годин (якщо точніше, 1,35 млрд годин перегляду). Наразі шоу братів Дафферів утримує першість у рейтингу найпопулярніших англомовних серіалів Netflix та поступається лише «Грі в кальмара» / Squid Game, яка досі очолює рейтинг серіалів іноземною мовою з 1,6 млрд годин.
Disqus Comments Loading...