Новини Кіно 27.09.2023 о 18:06 comment views icon

«Ми повернулися»: виробництво 5-го сезону серіалу «‎Дивні дива» — відновлено

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«Ми повернулися»: виробництво 5-го сезону серіалу «‎Дивні дива» — відновлено

Розробка останнього сезону флагманського серіалу Netflix відновлена на тлі завершення страйку сценаристів.

Сценаристи шоу «‎Дивні дива» / Stranger Things підтвердили, що виробництво 5- го сезону продовжується, опублікувавши в соцмережах коротке повідомлення: «Ми повернулися».

Виробництво завершального сезону призупинили за кілька днів від початку страйків у травні. За словами шоуранерів, «‎сценаристи були активно залучені до процесу навіть на етапі знімання, тож без них все зупинилося».

Нині основний сюжет 5-го сезону важко передбачити — Одинадцять і команда, здавалося, перемогли Векну, хоча Вілл попереджав друзів про його неминуче повернення.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

«Зйомки займуть деякий час, і це буде важко. Я радий повернутися і радий завершити це сміливо, і по-справжньому розмахнутися з цим персонажем», — нещодавно заявив актор Девід Гарбор (виконавець ролі Джима Гоппера) у подкасті Happy Sad Confused.

Науково-фантастичний серіал «Дивні Дива» дебютував на Netflix у липні 2016-го, отримавши високі оцінки, як від критиків, так і від глядачів. Шоу, натхненне творами Стівена Кінга, цінують за атмосферність, акторську гру і відсилання до жанрових фільмів 1980-х років. Його регулярно подовжували та врешті-решт оголосили про розробку останнього, 5-го сезону.

  • У майбутньому за франшизою «Дивні Дива» нас чекає щонайменше анімаційний спіноф від Еріка Роблса («Фанбой і Чам Чам», «Глюкотехніки») і Flying Bark Productions, який продюсуватимуть брати Даффери, вистава-приквел, сюжет якої розгорнеться за 20 років до подій серіалу і розповість про юність Векни, головного лиходія шоу, а також VR-гра, де гравці примірять на себе роль Векни.
  • Четвертий сезон Stranger Things вийшов двома частинами у травні та липні 2022 року, встановивши рекорд — за перші 28 днів глядачі провели за Stranger Things 4 понад один мільярд годин (якщо точніше, 1,35 млрд годин перегляду). Наразі шоу братів Дафферів утримує першість у рейтингу найпопулярніших англомовних серіалів Netflix та поступається лише «Грі в кальмара» / Squid Game, яка досі очолює рейтинг серіалів іноземною мовою з 1,6 млрд годин.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: