Рубрики Новини

NAVI поступилася FaZe Clan у фіналі IEM Cologne з CS:GO — за друге місце команда заробила $180 тис.

Опубликовал
Володимир Скрипін

Пізно вночі 17 липня у Кельні завершився Intel Extreme Masters Cologne 2022 — найбільший турнір CS:GO з призовим фондом в мільйон доларів. У драматичному фінальному поєдинку команда українського кіберспортивного клубу NaVi (Natus Vincere) поступилася європейському колективу FaZe Clan з рахунком 2:3. Друге місце принесло колективу $180 000 призових.

За результатами жеребкування, Народжені Перемагати потрапили до групи А разом з командами MOUZ, Heroic, Ninjas in Pyjamas, G2 Esports, Movistar Riders, Team Vitality та ENCE. У першому раунді верхньої сітки NAVI здолали MOUZ (2:1), а потім Ninjas in Pyjamas з рахунком 2:0 — на двох картах NAVI поступилися супернику усього 10 раундів (Overpass — 16 : 3, Nuke — 16 : 7).

У матчі за прямий вихід у півфінал NAVI обійшли Movistar Riders (2:1), а у плей-офф здолали Astralis та вийшли у фінал. Ба більше, протистояння на другій карті завершилося в овертаймах (Nuke — 16:8, Mirage — 19:17).

Стадія плей-оф

Як вже повідомлялося спочатку, у фіналі NAVI поступилася FaZe Clan з рахунком 2:3 — (Inferno — 13:16, Overpass — 16:13, Ancient — 19:16, Mirage — 9:16, Nuke — 14:16). На момент проведення фіналу NAVI займала перше місце рейтингу кращих команд з CS:GO з 935 очками, а FaZe Clan посідала друге місце з 915 балами. Водночас розрив між другим та третім місцем перевищував 300 балів. Також можна пригадати, що цьогоріч NAVI вже програла FaZe Clan у фіналі — на травневому PGL Major Antwerp 2022 з CS:GO.

Вже традиційно найкращим гравцем турніру став Олександр «S1mple» Костильов.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс
Розподіл призового фонду та очок Intel Extreme Masters Cologne 2022

У складі NAVI виступають троє українців Олександр «S1mple» Костильов, Валерій «B1t» Ваховський та Віктор «sdy» Оруджев, який замінив росіянина Кирила «BoombI4» Михайлова. Також у команді поки лишаються двоє росіян Денис «Electronic» Шаріпов та Ілля «Perfecto» Залуцький.

Відео — кращі моменти фінального поєдинку NAVI проти FaZe

Наступним великим турніром для команди стане BLAST Premier: Fall Groups 2022 із призовим фондом у $ 177 498, який пройде з 19 по 28 серпня.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Володимир Скрипін