Рубрики Новини

Netflix дозволив дистанційно виходити з облікових записів на окремих пристроях — функція доступна з 15 листопада

Опубликовал
Катерина Даньшина

Відтепер користувачі Netflix зможуть бачити всі пристрої, пов’язані з їхнім обліковим записом, і матимуть можливість віддалено вийти з кожного окремо.

В описі до кожного з пристроїв вказано тип апаратного забезпечення (наприклад, це смарттелевізор або телефон Android); профіль, який останнім часом використовувався для перегляду на цьому пристрої; час, коли Netflix востаннє транслював щось на ньому і приблизне місцеперебування на основі на IP-адресу. 

Нова сторінка керування доступом і пристроями доступна по всьому світу на вебсайті, у застосунках iOS і Android.

У Netflix кажуть, що це буде корисним, коли ви, наприклад, подорожуєте. Ви зможете увійти у свій обліковий запис на смарттелевізорі, розташованому у готелі  — а якщо забудете з нього вийти, є можливість зробити це дистанційно. 

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

У налаштуваннях облікового запису ви зможете віддалено вийти з певного пристрою, раніше Netflix пропонував “дистанційний вихід” лише одразу з усіх пристроїв.

Також функція керування доступом і пристроями може допомогти з’ясувати, чи має хтось доступ до вашого облікового запису у випадку витоку пароля. 

Раніше Netflix повідомив, що з початку 2023 року стягуватиме додаткову щомісячну плату з клієнтів, які діляться своїми обліковими даними для входу на сервіс. Компанія не повідомляє деталі щодо розміру штрафних санкцій. Хоча, якщо вони слідуватимуть схемі пілотної програми, запущеній у Латинській Америці – “одна чверть базової ставки”, то фінансове покарання має становити близько 3-4 доларів США.

Для охочих уникнути цієї участі, Netflix представляє інструмент міграції облікового запису Profile Transfer – він перенесе дані додаткових облікових записів користувачів (історія переглядів, рекомендації тощо) в їх нову незалежну підписку. Нова функція вже почала розгортатися серед користувачів Netflix, в міру її доступності для конкретних людей будуть надіслані повідомлення електронною поштою.

Netflix запустив базовий тариф з рекламою за $6,99 на місяць — але він не працює на Apple TV та Chromecast

Джерело: Engadget

Disqus Comments Loading...