«Нова пошта» відкрила відділення у Варшаві — на черзі Краків

Опубликовал
Володимир Скрипін

«Нова пошта» відкрила перше повноцінне відділення (не склад) за кордоном — лідер ринку експрес-доставок в Україні, як і планував, почав експансію бізнесу на ринок ЄС з сусідньої Польщі. Перше закордонне відділення «Нова пошта» вже працює у Варшаві, повідомляє офіційний акаунт компанії в Twitter.

В одному з наступних твітів представник «Нової пошти» натякнув, що відкриття відділення у Кракові не заставить себе довго чекати.

Вперше «Нова пошта» повідомила про плани щодо виходу на ринок ЄС в липні. Тоді директорка компанії з управління репутацією Олена Плахова розповіла, що насамперед компанію цікавлять ті країни, що межують з Україною: Польща, Словаччина, Румунія. Саме ці країни на той час стояли у пріоритеті. Наразі в компанії не афішують свої подальші кроки щодо розвитку мережі за кордоном.

Онлайн-курс "Computer Vision" від robot_dreams.
Застосовуйте Machine Learning / Deep Learning та вчіть нейронні мережі розпізнавати об’єкти на відео. Отримайте необхідні компетенції Computer Vision Engineer.
Дізнатись більше про курс

Залишається пригадати, що «Нова пошта» не перша відома українська компанія, яка після початку війни розширила бізнес та почала свій шлях на закордонних ринках. Раніше Ajax Systems відкрив свій перший закордонний завод у Туреччині, а Rozetka запустила доставлення товарів у ту ж саму Польщу.

Вітаємо «Нову пошту» з цим важливим досягненням, яке знаменує початок нової віхи в розвитку та перетворення українського поштового оператора на міжнародного, та бажаємо успіху. Чим більше українських брендів та бізнесів з’явиться на ринку ЄС, тим краще.

Disqus Comments Loading...