«Нова пошта» відкрила ще три нових відділення у Варшаві та вже друге в Кракові

Опубликовал
Володимир Скрипін

«Нова пошта» продовжує експансію на ринок ЄС та відкриває нові відділення за кордоном мало не щотижня — сьогодні лідер ринку експрес-доставок в Україні повідомив про відкриття ще 3 нових у Варшаві та другого у Кракові.

Можна пригадати, що вперше «Нова пошта» повідомила про плани щодо виходу на ринок ЄС в липні, а вже на початку жовтня запрацювало перше відділення у Варшаві. Загалом «Нова пошта» вже відкрила у Польщі шість відділень — операторами у них працюють українці зі знанням польської мови.

Адреса та графік роботи відділень Nova Post у Польщі

Як надіслати посилку з Польщі до України із відділення:

  • Принести посилку із речами у відкритому вигляді, щоб зробити опис вмісту для розмитнення митною службою.
  • Вказати оператору: ПІБ отримувача англійською мовою, український номер телефону одержувача, електронну пошту одержувача та адресу доставлення (номер відділення, поштомата або точна адреса для кур’єра).
  • Сплатити за послуги доставлення та пакування у разі потреби.

У відділеннях доступні послуги пакування, відправлення в Україну та отримання посилок з України до 30 кг. Розрахуватися за посилку може лише відправник — готівкою, карткою або через платіжні сервіси ApplePay/GooglePay у відділенні «Нової пошти». Термін доставлення посилок — від п’яти днів. Тарифи на доставку в Польщу та дозволені речі для пересилання за кордон можна переглянути за посиланням.

Онлайн-курс Frontend-разробник від Powercode academy.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

«Нова пошта» також планує відкрити відділення в Німеччині та Чехії.

Залишається пригадати, що «Нова пошта» не перша відома українська компанія, яка після початку війни розширила бізнес та почала свій шлях на закордонних ринках. Раніше Ajax Systems відкрив свій перший закордонний завод у Туреччині, а Rozetka запустила доставлення товарів у ту ж саму Польщу.

Disqus Comments Loading...