Нова пошта запустила видачу посилок у магазинах MOYO в Києві — не більше 10 кг та не дорожче 5000 грн

Опубликовал
Володимир Скрипін

«Нова Пошта» та MOYO почали співпрацювати — завдяки цьому партнерству клієнти можуть замовляти доставлення оплачених посилок до магазинів MOYO. Щоправда, наразі є кілька обмежень.

По-перше, поки що послуга доступна лише у магазинах MOYO в Києві — наразі такі пункти видачі облаштовані в 12 магазинах. Планується розширення проєкту всією мережею MOYO в країні, але конкретні терміни поки невідомі.

По-друге, є обмеження за вагою та вартістю — так, на касі магазину MOYO клієнти можуть отримати сплачену посилку до 10 кг та вартістю до 5000 грн.

Українська мережа магазинів техніки MOYO першою облаштувала свої торгові точки для видачі посилок в межах партнерства з «Новою Поштою». Окрім того, частина магазинів MOYO вже перейшла на альтернативні джерела живлення. У таких магазинах клієнти зможуть отримати свою посилку незалежно від графіків електропостачання. Це, безперечно, хороша ініціатива, зважаючи на те, що з кожним днем запит на доставлення посилок зростає, а тривоги та блекаути серйозно перешкоджають вчасному отриманню відправлень.

Онлайн-курс "QA Automation" від robot_dreams.
Це 70% практики, 30% теорії та проєкт у портфоліо.Навчіться запускати перевірку сотень опцій одночасно, натиснувши лише одну кнопку.
Детальніше про курс

Щоб отримати посилку з пункту видачі MOYO з доставленням через «Нову Пошту» потрібно: 

  • При замовленні товару в онлайн-магазинах вказувати номер пункту видачі.
  • Завчасно сплатити за доставлення у мобільному застосунку «Нової Пошти».
  • Вказати касиру магазину номер посилки.
Disqus Comments Loading...