Оновлення безплатного інструменту для програмування Code Llama від Meta зробило його ближчим до GPT-4

Опубликовал
Юрій Орос

Останнє оновлення ШІ-моделі генерації коду Code Llama 70B зробило її «найбільшою та найефективнішою моделлю» Meta. Безплатні інструменти Code Llama запустили в серпні як для дослідницького, так і для комерційного використання. Code Llama 70B може обробляти більше запитів, ніж попередні версії, а це означає, що розробники можуть отримувати більше підказок під час програмування, і вона може бути точнішою.

Точність Code Llama 70B у тесті HumanEval склала 53%, що краще, ніж у GPT-3.5 (48,1%), і ближче до позначки 67%, про яку повідомляло OpenAI щодо GPT-4.

Побудований на основі Llama 2, Code Llama допомагає розробникам створювати рядки коду з підказок і налагоджувати код, написаний людиною. Минулої осені Мета одночасно запустила два інших інструменти Code Llama: Code Llama — Python та Code Llama — Instruct, які зосереджені на конкретних мовах програмування, передає The Verge.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Code Llama 70B доступний у трьох версіях генератора коду і досі є безплатним для дослідницького та комерційного використання. Велика модель була навчена на 1 ТБ коду та пов’язаних з ним даних.

Disqus Comments Loading...