Рубрики Новини

Paramount анонсувала серіал Dungeons & Dragons. Шоу складатиметься з 8 епізодів — пілотний зніме режисер та сценарист “Червоного повідомлення”

Опубликовал
Катерина Даньшина

За кілька місяців до виходу фільму “Підземелля і дракони: Честь злодіїв” (прем’єра запланована на 31 березня), Paramount анонсувала серіал для свого потокового сервісу, який також ґрунтуватиметься на подіях популярної рольової гри в стилі фентезі Dungeons & Dragons.

Серіал складатиметься з восьми епізодів, пілотну серію написав та зрежисує Роусон Маршалл Тербер — сценарист та режисер комедійного бойовика Netflix “Червоне повідомлення” з Ґаль Ґадот, Двейном Джонсоном і Раяном Рейнольдсом у головних ролях.

Шоу Dungeons & Dragons приєднається до колекції адаптацій стримінгового сервісу, де вже успішно розмістився американський воєнний науково-фантастичний телесеріал, заснований на серії відеоігор Halo. За останні пару років спостерігається значний сплеск адаптацій ігрових назв на телебаченні, і Dungeons & Dragons лише останній приклад цього.

Бізнес англійська.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

 

У світі Dungeons & Dragons, одному з ключових франчайзингових брендів Hasbro, люди, ельфи, орки та інші фантастичні істоти беруть участь у війнах та полюють за скарбами. Понад 50 мільйонів фанатів зіграли у D&D з моменту її першого запуску 49 років тому.

Раніше Amazon також отримала права на екранізацію іншої популярної настільної гри, створеної британською компанією Games Workshop — Warhammer 40K. Сценаристи чи шоураннери за проєктом ще не закріплені, але до продюсерської команди залучено Vertigo Entertainment. Генрі Кавіл, який заявив, що поки не повернеться в образі “Супермена” та оголосив про свій відхід із серіалу Netflix “Відьмак, є відомим фанатом всесвіту Warhammer і може взяти участь в екранізації.

Джерело: The Verge, Deadline

Disqus Comments Loading...