Рубрики НовиниСофт

PayPal продовжив для українців термін переказів без комісії — до 30 вересня

Опубликовал
Володимир Скрипін

PayPal вирішив продовжити для українців пільгові умови на здійснення грошових переказів — безкомісійний період діятиме щонайменше до 30 вересня 2022 року. Про це повідомила пресслужба Мінцифри та очільник міністерства Михайло Федоров.

17 березня PayPal, яка однією з перших серед міжнародних компаній пішла з російського ринку після початку повномасштабної війни рф проти України, майже повноцінно запрацював для користувачів з України Наразі грошові перекази можуть здійснюватися лише приватними особами, тоді як український бізнес досі не може використовувати платіжну систему для зарахування коштів, отриманих від надання послуг за кордоном. . Одночасно платіжна система тимчасово скасувала комісії для українців — останнім днем пільгового періоду було визначено 30 червня. Тепер PayPal вирішила продовжити дію пільгових умов користування сервісом ще на три місяці — до 30 вересня включно.

Також у Мінцифрі повідомили цікаву статистику за 3 місяці роботи сервісу:

  • Українці створили понад 200 тисяч нових акаунтів.
  • Загальна сума грошей, яку переказали та отримали українці за цей час, становить 200 мільйонів доларів.
  • За сприяння компанії на рахунки благодійних організацій, які допомагають українцям по всьому світу, надійшли пів мільярда доларів.

У Мінцифрі подякували PayPal за підтримку України та закликали компанію якомога швидше усунути останнє обмеження та відкрити усі можливості для бізнес-акаунтів. Це потрібно, щоб український бізнес міг розвиватися активніше, а вітчизняні інтернет-магазини та виробники могли продавати по всьому світу, приймаючи гроші на PayPal.

Disqus Comments Loading...