Новини Новини 05.03.2022 о 11:26 comment views icon

Платіжна система PayPal призупинила роботу в росії

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Вранці 5 березня американська компанія PayPal Holdings Inc припинила роботу в росії з огляду на «ситуацію, яка склалась», — оператор електронної платіжної системи приєднався до багатьох фінансових і технологічних компаній, що призупинили свою діяльність після відкритого вторгнення російських військ в Україну.

«У зв’язку з тією ситуацію, яка зараз склалась, ми зупиняємо роботу PayPal у росії. Наша компанія підтримує світову спільноту та засуджує насильницьку військову агресію росії проти України»,

Ден Шульман,

президент та головний виконавчий директор PayPal

PayPal забезпечуватиме можливість зняття грошей з рахунків ще «якийсь час». Також компанія гарантує, що залишки коштів на рахунках будуть розподілені відповідно до чинних законів та правил.

3 березня PayPal закрила реєстрацію нових користувачів у росії, а з початку вторгнення російських військ в Україну компанія допомогла зібрати понад $150 млн міжнародним благодійним організаціям, які надають гуманітарну допомогу в Україні та підтримують переселенців.

Нова політика PayPal щодо ведення бізнесу у росії поширюється також на дочірню компанію Xoom, яка розвиває однойменний сервіс грошових переказів. Конкуренти Wise і Remitly ще раніше призупинили деякі послуги в росії.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: