Рубрики Новини

Потужність 1050 к.с. та ціна $179 тис. Lucid випустила покращену версію свого найдорожчого електромобіля Air Grand Touring Performance

Опубликовал
Тетяна Нечет

Lucid Motors анонсувала нову потужну версію свого розкішного електричного седана. Lucid Air Grand Touring Performance перевершує стандартний варіант Grand Touring: 1050 кінських сил проти 819.

Нова модель насправді не найпотужніша серед Lucid Air — у Dream Edition потужність 1111 кінських сил і всі автомобілі розкуплені (було випущено обмежену кількість). Ця модель рекламувалася як єдиний серійний електромобіль, який у 2020 році подолав чверть милі менш ніж за 10 секунд, чим перевершив найшвидшу на той момент Tesla Model S.

Lucid Air Grand Touring Performance пропонує максимальну швидкість 270 км/год і час розгону 0-100 за 2,6 секунди. Автомобіль здатний проїхати 717 км. без підзарядки.

В електромобілі встановлені: 34-дюймовий екран Glass Cockpit з роздільною здатністю 5K; передова система допомоги водієві DreamDrive Pro з більш ніж 30 функціями; імерсивна аудіосистема Surreal Sound з 21 динаміком та сумісністю з Dolby Atmos; інтелектуальні світлодіодні фари Micro Lens Array; напівпровідникова система розроблена компанією Lucid; сидіння з підігрівом та вентиляцією, регульовані за 20 параметрами (+пневматичний та вібромасаж). Lucid Air Grand Touring Performance також обладнана системою надшвидкої зарядки 900V+ та 21-дюймовими дисками Aero Sport.

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація

Електромобіль коштуватиме 179 тисяч доларів, що на 40 тисяч більше, ніж стандартна модель Grand Touring. Таким чином, це найдорожча модель машин Lucid. Перші поставки розпочнуться у червні (США) та серпні (Канада).

Disqus Comments Loading...