Притула відправив Ілону Маску підручник з історії України — це насмішка над абсурдною пропозицією глави Tesla та SpaceX щодо мирних перемовин з росією

Опубликовал
Володимир Скрипін

Минулого тижня відомий український активіст Ігор Лаченков та не менш відомий волонтер Сергій Притула організували сатиричний збір на «підручник історії для Ілона Маска», який став відповіддю на абсурдну пропозицію Ілона Маска щодо мирних перемовин з росією та передачею загарбникам Криму. Українці та інші їхні друзі «скинулися» грошима, а організатори свого слова дотримали — підручник з історії України вже «полетів» до Ілона Маска, відзвітував Притула у своєму аккаунті Twitter.

До повідомлення керівник одного із найбільших волонтерських фондів України прикріпив фото книги «Історія держави української» авторства Романа Піняжка Книга, що розповідає про основні події та виклики української історії, вийшла друком у 2015 році (другий наклад — 2017 р.) і була присвячена Героям Небесної Сотні, а у 2020 році отримала англомовне видання — в англомовному перекладі.

“Сподіваюся, це допоможе Вам зрозуміти, чому здатися російській імперії зла не є варіантом для українців!

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

Решту зібраних грошей ($63 100) ми витратимо на закупівлю рацій Motorola R7 для українських військових.”

Відео про книгу «Історія держави української» авторства Романа Піняжка

Тільки вчора ця нашуміла історія, яка чітко ілюструє повне нерозумінням найбагатшою людиною світу дійсності загалом та україно-російських відносин зокрема, отримала продовження — американський політолог та письменник Ян Бреммер заявив, що Ілон Маск розмовляв з путіним, перед тим як виносити на обговорення у Twitter свій «мирний план» завершення російсько-української війни. Сам Маск рішуче заперечує ці твердження, проте Як Бреммер твердо наполягає, що Ілон Маск розповідав йому про розмову з путіним щодо України. Що цікаво, невдовзі після поширення у ЗМІ інформації щодо розмови Маска та путіна у кремлі також поквапилися спростувати ці повідомлення. Навіщо це їм? (риторичне питання, адже всім відомо, що коли пєсков щось “спростовує”, то зазвичай все навпаки).

Ілон Маск поки ніяк не відреагував на цей жест “доброї волі” — напевно, дуже зайнятий продаванням нових парфумів «з ароматом спаленого волосся».

Disqus Comments Loading...