Ремонтні майстерні перевантажені ремонтом дрейфуючих Joy-Con від Nintendo Switch, співробітники скаржаться на плинність кадрів

Опубликовал
Максим Григор'єв

Користувачі від початку продажу консолі скаржилися на дефект Joy-Con від Switch. Після недовгого використання стіки на контролерах починають реєструвати рух навіть у нейтральному положенні. У США Nintendo взяла на себе процес подачі заявки на ремонт, але фактичну роботу з ремонту виконувала компанія United Radio. Видання Kotaku взяло інтерв’ю в одного з ексначальників відділу ремонту і він розповів про жалюгідну ситуацію із браком пристроїв.

За його словами, кількість дефектних контролерів Joy-Con, що надійшли в магазин, була «дуже великою». Щотижня до сервісних центрів приходили тисячі Joy-Cons для заміни, але через високу плинність кадрів це призвело до «великої кількості браку» під час ремонту.

Джерело Kotaku додає, що ситуацію посилювали тимчасові працівники, більшість із яких — в’єтнамські іммігранти, які слабо знайомі з англійською мовою. Співрозмовник видання підрахував, що близько двох третин ремонтників були в’єтнамцями. Інші мови, якими говорили в залі, включали іспанську, суахілі та інші мови Південної Азії. Ці працівники мали робочі візи чи були американськими громадянами. Але необхідність постійно навчати нових співробітників серйозно обмежувала можливості команди контролю за ремонтом.

Клієнти, які відправили Joy-Cons на ремонт з 2017 до 2018 року, отримали нові екземпляри. Це тимчасово допомогло знизити критику, але через рік співробітники змушені були ремонтувати кожен набір Joy-Cons. Терміни виконання робіт були стислими – до чотирьох днів, і підтримувати темпи було важко.

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level від Ithillel.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

Критикували ремонтні майстерні United Radio та через проблему з клієнтським досвідом. Одному з покупців повернули відремонтовану консоль з іншим обліковим записом та збереженими даними. Після United Radio запровадила нову політику, згідно з якою консоль стиратиметься на заводі, якщо її серійний номер не може бути перевірений у процесі ремонту. Через це деякі власники Switch скаржилися, що при ремонті стиралися дані.

Джерело: Kotaku

Disqus Comments Loading...