Новини Технології 25.04.2022 о 18:06 comment views icon

Ремонтні майстерні перевантажені ремонтом дрейфуючих Joy-Con від Nintendo Switch, співробітники скаржаться на плинність кадрів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/photo_2022-02-28_17-50-39-1-96x96.jpg

Максим Григор'єв

Автор новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Користувачі від початку продажу консолі скаржилися на дефект Joy-Con від Switch. Після недовгого використання стіки на контролерах починають реєструвати рух навіть у нейтральному положенні. У США Nintendo взяла на себе процес подачі заявки на ремонт, але фактичну роботу з ремонту виконувала компанія United Radio. Видання Kotaku взяло інтерв’ю в одного з ексначальників відділу ремонту і він розповів про жалюгідну ситуацію із браком пристроїв.

За його словами, кількість дефектних контролерів Joy-Con, що надійшли в магазин, була «дуже великою». Щотижня до сервісних центрів приходили тисячі Joy-Cons для заміни, але через високу плинність кадрів це призвело до «великої кількості браку» під час ремонту.

Джерело Kotaku додає, що ситуацію посилювали тимчасові працівники, більшість із яких — в’єтнамські іммігранти, які слабо знайомі з англійською мовою. Співрозмовник видання підрахував, що близько двох третин ремонтників були в’єтнамцями. Інші мови, якими говорили в залі, включали іспанську, суахілі та інші мови Південної Азії. Ці працівники мали робочі візи чи були американськими громадянами. Але необхідність постійно навчати нових співробітників серйозно обмежувала можливості команди контролю за ремонтом.

Клієнти, які відправили Joy-Cons на ремонт з 2017 до 2018 року, отримали нові екземпляри. Це тимчасово допомогло знизити критику, але через рік співробітники змушені були ремонтувати кожен набір Joy-Cons. Терміни виконання робіт були стислими – до чотирьох днів, і підтримувати темпи було важко.

Критикували ремонтні майстерні United Radio та через проблему з клієнтським досвідом. Одному з покупців повернули відремонтовану консоль з іншим обліковим записом та збереженими даними. Після United Radio запровадила нову політику, згідно з якою консоль стиратиметься на заводі, якщо її серійний номер не може бути перевірений у процесі ремонту. Через це деякі власники Switch скаржилися, що при ремонті стиралися дані.

Энтузиаст создал гибкую печатную плату, решающую проблему «дрифта» стиков в контроллерах PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація

Джерело: Kotaku

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: