Рубрики НовиниКіно

Крейг Мезін про фінал серіалу The Last of Us від HBO — «може три сезони, може п’ять, хоча чотири наче непогане число»

Опубликовал
Катерина Даньшина

Шоураннер нашумілого серіалу HBO «Останні з нас» / The Last of Us анонсував аж 4 сезони та розповів про процес підбору акторів на роль Еббі.

Сценарист та режисер Крейг Мезін дав інтерв’ю виданню The Hollywood Reporter щодо майбутніх планів шоу – зокрема й того, чи забезпечив HBO гідний бюджет для продовження, враховуючи успіх та розмах серіалу. 

«Навіть якщо у нас є принципові дебати щодо того, що потрібно для створення другого сезону, третього, четвертого, я завжди знаю, що вони працюють добросовісно та цінують творчу цінність шоу», – каже Мезін.

Після цієї відповіді в режисера уточнили, чи справді в шоу може бути така кількість сезонів. 

«У підсумку може бути три або п’ять. Але чотири здається хорошим числом. Для деяких сезонів через історію, яку ми розповідаємо, знадобиться менше епізодів, а для деяких — більше», – відповів той. 

Дебютний сезон шоу, заснований на подіях гри The Last of Us, випущеній для PS3 у 2013 році, складався з 9 епізодів, які під час трансляцій невпинно били рекорди з переглядів. Згодом «Останні з нас» досяг звання серіалу, який переглядали найбільше на HBO за весь час, та номінували на 24 премії «Еммі».

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Ithillel.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше
Педро Паскаль в ролі Джоела та Белла Рамзі в ролі Еллі в серіалі HBO «Останні з нас»

Про те, що серіал подовжено на другий сезон, оголосили за два тижні після виходу останньої серії першого у березні.

Співавтором шоу «Останні з нас» виступив Ніл Дракманн, який зрежисував ігрову серію. Разом з Мезіном вони раніше підтвердили ідею запустити й третій сезон, оскільки один випуск навряд чи зможе охопити події The Last of Us Part 2, яка була випущена для PS4 у 2020 році.

Щодо того, чи обрали виконавицю для ролі Еббі на другий сезон, Мезін точної відповіді не дав:

«Можливо. Страйки зупинили нас на шляху. Еббі була першою роллю, за яку ми хотіли взятися. У нас є досить хороший досвід, коли ми оголошуємо головних акторів, і люди питають: «Справді?». Люди можуть не погоджуватися, але я думаю, що поки що ми все зробили правильно, і глядачі, здається, це відчули».

Раніше Дракманн натякав на плани щодо третьої гри The Last of Us.

Disqus Comments Loading...