Новини Кіно 17.08.2023 о 16:16 comment views icon

Крейг Мезін про фінал серіалу The Last of Us від HBO — «може три сезони, може п’ять, хоча чотири наче непогане число»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Шоураннер нашумілого серіалу HBO «Останні з нас» / The Last of Us анонсував аж 4 сезони та розповів про процес підбору акторів на роль Еббі.

Сценарист та режисер Крейг Мезін дав інтерв’ю виданню The Hollywood Reporter щодо майбутніх планів шоу – зокрема й того, чи забезпечив HBO гідний бюджет для продовження, враховуючи успіх та розмах серіалу. 

«Навіть якщо у нас є принципові дебати щодо того, що потрібно для створення другого сезону, третього, четвертого, я завжди знаю, що вони працюють добросовісно та цінують творчу цінність шоу», – каже Мезін.

Після цієї відповіді в режисера уточнили, чи справді в шоу може бути така кількість сезонів. 

«У підсумку може бути три або п’ять. Але чотири здається хорошим числом. Для деяких сезонів через історію, яку ми розповідаємо, знадобиться менше епізодів, а для деяких — більше», – відповів той. 

Дебютний сезон шоу, заснований на подіях гри The Last of Us, випущеній для PS3 у 2013 році, складався з 9 епізодів, які під час трансляцій невпинно били рекорди з переглядів. Згодом «Останні з нас» досяг звання серіалу, який переглядали найбільше на HBO за весь час, та номінували на 24 премії «Еммі».

Серіал «The Last of Us‎» може отримати 4 сезони, – Крейг Мезін
Педро Паскаль в ролі Джоела та Белла Рамзі в ролі Еллі в серіалі HBO «Останні з нас»

Про те, що серіал подовжено на другий сезон, оголосили за два тижні після виходу останньої серії першого у березні.

Співавтором шоу «Останні з нас» виступив Ніл Дракманн, який зрежисував ігрову серію. Разом з Мезіном вони раніше підтвердили ідею запустити й третій сезон, оскільки один випуск навряд чи зможе охопити події The Last of Us Part 2, яка була випущена для PS4 у 2020 році.

Онлайн-курс "Фінансовий директор" від Laba.
Опануйте інструменти управління грошовими потоками, ризиками та активами компанії, щоби перейти на посаду CFO.
Приєднатися до курсу

Щодо того, чи обрали виконавицю для ролі Еббі на другий сезон, Мезін точної відповіді не дав:

«Можливо. Страйки зупинили нас на шляху. Еббі була першою роллю, за яку ми хотіли взятися. У нас є досить хороший досвід, коли ми оголошуємо головних акторів, і люди питають: «Справді?». Люди можуть не погоджуватися, але я думаю, що поки що ми все зробили правильно, і глядачі, здається, це відчули».

Раніше Дракманн натякав на плани щодо третьої гри The Last of Us.

The Last of Us Part 3 — перші деталі щодо зав’язки сюжету та персонажів від надійного інсайдера


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: