Ще одна «‎абсолютистка свободи слова»: нова директорка Twitter Лінда Яккаріно підтримала ідеї Маска в першому листі до співробітників

Опубликовал
Катерина Даньшина

Лінда Яккаріно офіційно обійняла посаду CEO Twitter і надіслала першого листа співробітникам, який згодом опублікувала й у соцмережах. Керівниця відзначила, що команда і надалі має зосереджуватись на «‎свободі слова» – те про, що так часто говорив сам Ілон Маск.

«Twitter виконує місію стати найточнішим у світі джерелом інформації в реальному часі та глобальною платформою для спілкування. Це не порожня обіцянка», — написала Яккаріно.

Щоб «просунути цивілізацію вперед», пише керівниця Twitter, люди повинні мати доступ «‎до нефільтрованого обміну інформацією та відкритого діалогу».

З моменту придбання Twitter за $44 млрд у жовтні торік, подальшого падіння вартості компанії та зниження рекламних доходів — Маск, який неодноразово називав себе «‎абсолютистом свободи слова» відновив чимало раніше заблокованих за порушення правил акаунтів, однак і призупинив дію деяких акаунтів, які йому не подобались.

Лінда Яккаріно раніше очолювала глобальний рекламний бізнес NBCUniversal з оборотом $13 млрд, стояла за поштовхом компанії до потокового передавання та має досвід продажу цифрової відеореклами. Одне з головних завдань Лінди у Twitter — стабілізація рекламного бізнесу. Численні компанії відмовились від реклами в соцмережі, а доходи Twitter в цьому напрямку впали на 59% за рік.

Онлайн-курс "Фінансовий аналіз" від Laba.
Навчіться читати фінзвітність так, щоб ухвалювати ефективні бізнес-рішення.Досвідом поділиться експерт, що 20 років займається фінансами і їхньою автоматизацією.
Детальніше про курс

«У нас є можливість досягати різних рівнів, створювати нові партнерства та щось таке, що може змінити світ. Ми створені для цього», — написала Яккаріно співробітникам.

Повний лист нової керівниці, продубльований у треді в Twitter:

Disqus Comments Loading...