Рубрики НовиниWTF

Скріпка-асистент Clippy з Microsoft Office повертається у новому амплуа — затискача для грошей від Drought

Опубликовал
Катерина Даньшина

Готуйте грошенята для Clippy.

Анімований асистент у вигляді скріпки вперше з’явився в пакеті Office 97, пропонуючи поради та рекомендації щодо використання програмного забезпечення Microsoft Office. У 2001 році з виходом Office XP Clippy пішла на відпочинок, а за 20 років повернулась у вигляді емодзі скріпки у Windows 11, стала частиною нових фонів і одним із головних елементів у пакеті наліпок Microsoft Teams.

Водночас її образ, добре знайомий користувачам Windows, часто використовується для випуску креативних товарів — як-от на зображенні різдвяного «‎потворного светра» від Microsoft, а тепер і нового затискача для грошей від Drought.

«Clippy the Money Clip‎» призначена для зберігання готівки, важливих паперів чи кредитних карток, замінюючи гаманець. Кліпса виготовлена ​​з нержавіючої сталі та має 3D-очі та брови, а постачається у спеціальній коробці в тематиці Windows XP.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Затискач для грошей можна замовити з 29 вересня на вебсайті Drought за ціною $49. 

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Катерина Даньшина