Рубрики НовиниСофт

Skull and Bones знову переноситься (вже 6-й раз за 5 років розробки) — тепер на березень 2023 року

Опубликовал
Вадим Карпусь

Менш ніж за 2 місяці до виходу гри Skull and Bones компанія Ubisoft заявила про чергове перенесення проєкту. Ще недавно повідомлялося, що її реліз заплановано на 8 листопада. Але тепер команді розробників знадобилася чергова відстрочка ще на 4 місяці.

«Наша команда старанно працює над оптимізацією та балансуванням перед всесвітнім запуском», – заявила Ubisoft. «В результаті ми вирішили перенести дату випуску на 9 березня 2023 року».

Постійні затримки переслідували розробку Skull and Bones з моменту її анонсу у 2017 році. Студія Ubisoft Singapore, яка відповідає за розробку гри, навіть опинилася під слідством після того, як Kotaku опублікував повідомлення про сексуальні домагання та дискримінацію в оплаті праці. Надалі розслідування було закрито, а добре ім’я студії очищено від підозр. Але в будь-якому випадку, за 5 років розробки (хоча, за попередніми даними, роботи над проєктом почалися задовго до анонсу – ще у 2013 році) термін виходу гри переносився вже 6 разів. Спочатку цей проєкт планувалося випустити ще восени 2018 року, але незадовго до виставки до E3 2018 року гру перенесли на «2020 фінансовий рік». Потім були й інші перенесення, включаючи «2022 фінансовий рік» та «2023 фінансовий рік».

Останнім часом Ubisoft поступово нарощувала маркетингову кампанію з просування Skull and Bones. Частину вересневої презентації Ubisoft Forward було присвячено демонстрації ігрового процесу. Все це говорило, що гра нарешті готова. Але це виявилося не так.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

Слід зазначити, що до новорічного сезону Ubisoft практично не залишився великих ігор. Ще раніше в цьому році перенесли вихід гри за фільмами Avatar, спочатку запланованої на кінець 2022 року. The Division Heartland наближається до етапу закритого бета-тесту, але навряд чи вийде цього року.

Таким чином, до кінця року очікується вихід Mario + Rabbids Sparks of Hope (ексклюзив для Switch), сіквела в серії Just Dance та версії Rocksmith+ на умовах підписки.

Джерело: The Verge, Arstechnica

Disqus Comments Loading...