Рубрики НовиниWTF

Смілянський визнав кремль територією АТ «Укрпошта» — відділення з індексом 10300 вже з’явилися на картах Google

Опубликовал
Андрей Русанов

Глава «Укрпошти» Ігор Смілянський видав Наказ, яким визнає кремль територією компанії – поштовим та психологічним відділенням з індексом 10300 (належить місту Карйаа, Фінляндія). Також Наказ визнає незалежність путіна від здорового глузду. Текст наказу оприлюднений у телеграм-каналі Генерального директора.

«Ну якщо сьогодні день прикольних наказів, то я теж свій підписав».

Наказ починається словами про «прави та самовизначення до сьогодні невідомого народу кремля», а також враховує «невідповідну якість надання поштових послуг народу росії». Документ керується принципом «хто перший одягнув халат, той і лікар».

Таким чином Смілянський висміяв укази вождя росії про визнання «незалежності» Херсонської та Запорізької областей. Укази путіна щодо цього мають приблизно таку ж юридичну правомочність, що й опублікований Наказ Голови пошти.

Курс Quality Assurance (QA) від Mate academy.
Курс QA — ідеальний для новачка. Від основ тестування до складних стратегій — опануйте всі технології, щоб жодна помилка не змогла вас оминути. Ми впевнені в якості нашого курсу, тому гарантуємо вам працевлаштування після його завершення.
Зареєструватись на курс

Жарт пролунав на тлі підписаних уночі указів путіна щодо областей України, запланованної протиправної анексії частини їхньої території та очікування результатів сьогоднішнього рішення РНБО України щодо ситуації.

Disqus Comments Loading...