Рубрики НовиниІгри

Найкращі ігри 2023 для PlayStation: Sony запустила голосування у різних номінаціях

Опубликовал
Володимир Скрипін

Після запуску сторінки з персональними ігровими підсумками 2023 року Sony відкрила щорічне голосування за найкращі ігри 2023 року в офіційному блозі — воно приводиться серед користувачів, які можуть проголосувати за своїх фаворитів у 18 різних номінаціях, включно з “Гра 2023 року для PS5”.

Оновлено [20 грудня 16:32]: Marvel’s Spider-Man 2 очікувано стала найкращою грою 2023 року для PS5 за результатами голосування користувачів у блозі PlayStation. Також Marvel’s Spider-Man 2 здобула перемогу в номінаціях за найкращий сюжет, саундтрек і графіку. Hogwarts Legacy стала найкращою на PS4, а GTA VI — найочікуванішою. В номінації студія 2023 року перемогла Insomniac Games, яка нещодавно стала жертвою хакерів.

Як завжди, у кожній з номінацій, окрім запропонованих Sony претендентів, є можливість запропонувати власний. Ігри, які отримали нагороду минулого року, не можуть бути включені до списку номінантів у тих же категоріях.

Проголосувати за улюблені ігри у всіх номінаціях можна до 18 грудня 09:59 за Києвом в офіційному блозі PlayStation, а після завершення обробки результатів голосування адміністрація PlayStation оголосить переможців. Ми ж своєю чергою вирішили перенести голосування в окремих номінаціях на сайт, щоб охочі могли проголосувати за улюблені ігри PlayStation прямо тут.

Курс QA engineer від Mate academy.
Станьте QA-інженером, що відповідає за технічну якість продукту. Після закінчення курсу допоможемо з працевлаштуванням!
Отримати знижку на курс

Найкраща гра 2023 року для PS5

Loading ...

Ігрова студія року

Loading ...

Найочікуваніша гра

Loading ...

Цікаво, що на нещодавній ігровій премії The Game Awards нашуміла Marvel’s Spider-Man 2 претендувала аж на 7 нагород, але жодної статуетки супергеройський екшен Insomniac Games та найуспішніший в історії ексклюзив PlayStation не отримав.

Disqus Comments Loading...