Рубрики НовиниІгри

Найкращі ігри 2023 для PlayStation: Sony запустила голосування у різних номінаціях

Опубликовал
Володимир Скрипін

Після запуску сторінки з персональними ігровими підсумками 2023 року Sony відкрила щорічне голосування за найкращі ігри 2023 року в офіційному блозі — воно приводиться серед користувачів, які можуть проголосувати за своїх фаворитів у 18 різних номінаціях, включно з “Гра 2023 року для PS5”.

Оновлено [20 грудня 16:32]: Marvel’s Spider-Man 2 очікувано стала найкращою грою 2023 року для PS5 за результатами голосування користувачів у блозі PlayStation. Також Marvel’s Spider-Man 2 здобула перемогу в номінаціях за найкращий сюжет, саундтрек і графіку. Hogwarts Legacy стала найкращою на PS4, а GTA VI — найочікуванішою. В номінації студія 2023 року перемогла Insomniac Games, яка нещодавно стала жертвою хакерів.

Як завжди, у кожній з номінацій, окрім запропонованих Sony претендентів, є можливість запропонувати власний. Ігри, які отримали нагороду минулого року, не можуть бути включені до списку номінантів у тих же категоріях.

Проголосувати за улюблені ігри у всіх номінаціях можна до 18 грудня 09:59 за Києвом в офіційному блозі PlayStation, а після завершення обробки результатів голосування адміністрація PlayStation оголосить переможців. Ми ж своєю чергою вирішили перенести голосування в окремих номінаціях на сайт, щоб охочі могли проголосувати за улюблені ігри PlayStation прямо тут.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

Найкраща гра 2023 року для PS5

Loading ...

Ігрова студія року

Loading ...

Найочікуваніша гра

Loading ...

Цікаво, що на нещодавній ігровій премії The Game Awards нашуміла Marvel’s Spider-Man 2 претендувала аж на 7 нагород, але жодної статуетки супергеройський екшен Insomniac Games та найуспішніший в історії ексклюзив PlayStation не отримав.

Disqus Comments Loading...