Рубрики НовиниІгри

Стенд S.T.A.L.K.E.R. 2 на Gamescom — демо гри вже доступно відвідувачам, але знімати процес заборонено

Опубликовал
Вадим Карпусь

Як і очікувалося, компанія GSC Game World приїхала на виставку Gamescom 2023 не з порожніми руками, а привезла із собою грабельну демонстраційну версію S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. У Twitter-акаунті S.T.A.L.K.E.R. OFFICIAL з’явилось відповідне повідомлення, доповнене світлинами із заходу.

«Кожна серйозна пригода починається з розвідки. А наша розпочинається саме цього дня на Gamescom!»

На уточнююче запитання, чи можна буде надалі випробувати цю демоверсію S.T.A.L.K.E.R. 2 у Steam розробники відповіли негативно. Зазначається, що ця демоверсія є ексклюзивною саме для Gamescom. Також повідомляється, що знімати геймплей наразі заборонено.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Разом з тим не повідомляється, чи буде можливість оцінити гру у тих, хто не зміг взяти участі в Gamescom. Логічно припустити, що розробники не стануть обмежуватися лише однією демоверсією та згодом запропонують тестову версію для всіх охочих.

Вихід гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl очікується до кінця 2023 року. Глава Xbox Філ Спенсер говорить, що у розробників вже готова грабельна версія, і вони додають “останні штрихи”.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь