Новини Новини 03.03.2022 о 16:43 comment views icon

Створено Telegram-бот SaveUA для координації волонтерської допомоги

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Українська IT-спільнота створила Telegram-бот SaveUA. Він дозволяє координувати волонтерську допомогу в областях України.

Відтепер українці зможуть легко знайти як волонтерів для свого запиту, так і запропонувати допомогу у своїх областях. Бот дозволяє шукати харчові продукти, одяг та речі, медикаменти та медичну допомогу, транспорт, паливо, житло та сховище, засоби самозахисту.

Щоб користуватися ботом, достатньо обрати своє місто, категорію допомоги, номер телефону та деталі запиту. Бот SaveUA зведе користувачів з різними людьми, як тими, хто просто зараз потребує допомогти, так і з тими, які можуть допомогти.

Як залишити запит, використовуючи бот SaveUA?

Якщо ви потребуєте допомоги:

  • Оберіть місто, де ви будете очікувати на допомогу;
  • Оберіть категорію допомоги;
  • Введіть номер телефону;
  • Детальніше опишіть ваш запит: що потрібно, коли, в якій кількості тощо. Чим більше детальної інформації, тим більша ймовірність знайти волонтерів.

Волонтери вашого міста, які заздалегідь створили запит за цими ж налаштуваннями, отримають сповіщення про ваш запит. Якщо хтось з волонтерів відгукнеться на нього — ви отримаєте повідомлення з їхніми контактами для подальшої комунікації.

Кіноклуб "Забагато драми" від Skvot.
10 лекцій та 10 практикумів, щоб зрозуміти мистецтво кіномови.Сформуй власний смак та бібліотеку фільмів і навчись писати рецензії.
Програма кіноклубу

Якщо ви надаєте допомогу:

  • Оберіть місто, де ви готові допомогти;
  • Оберіть категорію допомоги;
  • Введіть номер телефону.

Коли хтось із користувачів боту створить запит на отримання допомоги за такими ж налаштуваннями, що й ви, вам надійде повідомлення, на яке можна буде відгукнутись. Тоді ми надішлемо ваші контакти особі, яка створила запит. Ви також отримаєте її контакти. Далі — діло за вами.

Розробники бота SaveUA — команда спеціалістів із провідних продуктових і сервісних ІТ-компаній України та світу.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: