Рубрики НовиниСофт

The Witcher 4 на Unreal Engine 5 — аматорське концепт-відео демонструє вражаючу анімацію облич персонажів

Опубликовал
Андрей Русанов

Наступна гра серії The Witcher працюватиме на рушії Unreal Engine 5 – шанувальники франшизи очікують, що її графіка виглядатиме приголомшливо. Нове відео, створене CG Adventures, демонструє можливий зовнішній вигляд Ґеральта із Рівії, Йеннефер з Венґерберґу та інших персонажів. Для зняття анімації облич творець відео використав інструмент MetaHuman з Unreal Engine 5.

Автору довелося мати справу з обмеженими варіантами зачісок та кольору очей, тому деякі персонажі виглядають трохи дивно (особливо Геральт), але вирази та пластика облич справді вражають.

Компанія CD Projekt RED перейшла на UE5 у пошуках стабільності, великого інструментарію розробки та графічної досконалості. В іграх з відкритим світом можна рухатися у будь-якому напрямку, проходити контент у будь-якому порядку. Для створення адекватного досвіду користувача потрібне дійсно стабільне середовище, у котре можна вносити зміни та не турбуватися про те, що гра від цього зламається у тисячі інших місць.

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація

На поточній стадії розробки нового «Відьмака» не відомий ані час виходу, ані перелік можливих платформ. Прихильники серії мають час, щоб мріяти та втілювати свої думки за допомогою сучасних графічних інструментів.

 

Джерело: wccftech

Disqus Comments Loading...