Рубрики НовиниСофт

Threads втратила 82% користувачів, а Цукерберг тим часом анонсує вебверсію та пошук в соцмережі

Опубликовал
Катерина Даньшина

Threads – соцмережа, яка прагнула замінити Twitter і отримала понад 150 млн завантажень за перший тиждень з моменту запуску, демонструє невтішні дані щодо активності.

Згідно з інформацією Sensor Tower, у липні Threads мала 8 мільйонів щоденно активних користувачі, що аж на 82% менше від піка. Такі показники можна пов’язати із недосконалістю соцмережі та тим, що вона власне не принесла інтернет-користувачам чогось нового. Анонсована, як альтернатива Twitter, вона мала схожі функції – однак модерація працювала подібно до інших продуктів Meta.

Нині Марк Цукерберг анонсував деякі оновлення, зокрема довгоочікувану вебверсію та функцію пошуку, які мають з’явитися у соцмережі протягом наступних кількох тижнів. Минулого тижня в Threads також запустили стрічку друзів – раніше рекомендації на головній сторінці видавалися за допомогою алгоритмів.

Вебверсія, редагування дописів та прямі повідомлення  – саме ті функції, які чекали найбільше і про які найчастіше запитували керівника Threads та Instagram Адама Моссері.

Онлайн-курс "Створення електронної музики" від Skvot.
Практичний курс про те, як знайти власний стиль та написати й зарелізити свій перший трек.
Програма курсу і реєстрація

Сам Цукерберг, здається, не дуже розчарований зменшенням кількості користувачів:

«Ми побачили безпрецедентний ріст, і що більш важливо, ми бачимо, що щодня повертається більше людей, ніж я очікував», — сказав він під час звіту про доходи, додавши, що Meta надасть пріоритет «збереженню та вдосконаленню основ» програми перед переходом до зростання та монетизації.

Disqus Comments Loading...