Новини Софт 07.08.2023 о 11:50 comment views icon

Threads втратила 82% користувачів, а Цукерберг тим часом анонсує вебверсію та пошук в соцмережі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Threads – соцмережа, яка прагнула замінити Twitter і отримала понад 150 млн завантажень за перший тиждень з моменту запуску, демонструє невтішні дані щодо активності.

Згідно з інформацією Sensor Tower, у липні Threads мала 8 мільйонів щоденно активних користувачі, що аж на 82% менше від піка. Такі показники можна пов’язати із недосконалістю соцмережі та тим, що вона власне не принесла інтернет-користувачам чогось нового. Анонсована, як альтернатива Twitter, вона мала схожі функції – однак модерація працювала подібно до інших продуктів Meta.

Нині Марк Цукерберг анонсував деякі оновлення, зокрема довгоочікувану вебверсію та функцію пошуку, які мають з’явитися у соцмережі протягом наступних кількох тижнів. Минулого тижня в Threads також запустили стрічку друзів – раніше рекомендації на головній сторінці видавалися за допомогою алгоритмів.

Вебверсія, редагування дописів та прямі повідомлення  – саме ті функції, які чекали найбільше і про які найчастіше запитували керівника Threads та Instagram Адама Моссері.

Сам Цукерберг, здається, не дуже розчарований зменшенням кількості користувачів:

«Ми побачили безпрецедентний ріст, і що більш важливо, ми бачимо, що щодня повертається більше людей, ніж я очікував», — сказав він під час звіту про доходи, додавши, що Meta надасть пріоритет «збереженню та вдосконаленню основ» програми перед переходом до зростання та монетизації.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: