Рубрики НовиниКіно

Том Гіддлстон про повернення «‎Залізної людини» Роберта Дауні-мол.: «Подорожі в часі дають кілька цікавих можливостей‎»

Опубликовал
Катерина Даньшина

Чи відкрив фінал «‎Локі» двері для відродження Тоні Старка?

Том Гіддлстон обговорив фінал другого сезону «‎Локі» в шоу Джиммі Фелона, а також згадав кілька фанатських теорій про те, як завершення серіалу вплине на розвиток кіновсесвіту Marvel загалом.

«Оскільки Локі тепер вміє стрибати в часі, чи може він піти та знайти когось на зразок Тоні Старка, він же Залізна людина?» — запитав Феллон у Гіддлстона. «‎Ох цей хлопець, це журналістське розслідування!», — пожартував Гіддлстон, вказуючи на Феллона. «Подорожі у часі технічно дають Локі кілька цікавих можливостей‎».

А далі вже конкретніше додав:

«Я знаю, що можу подорожувати в часі. Але не знаю, чи можуть це робити інші персонажі».

Локі почало неконтрольовано «‎носити» між різними часовими відрізками на початку другого сезону «‎Локі». Однак до фіналу бог пустощів навчився керувати часовими стрибками відповідно до своїх бажань.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Раніше Variety повідомляв, що криза в Marvel змушує студію відродити акторів з оригінальних «‎Месників» — у тому числі «‎Залізну людину» Роберта Дауні-молодшого та «‎Чорну вдову» Скарлетт Йоганссон. Обидва персонажі загинули у фінальних «‎Месниках» 2019 року.

«Якщо говорити за себе, Локі помирав кілька разів. І я все ще тут», — сказав Гіддлстон.

За останні кілька років кількість шанувальників Marvel різко скоротилася, що призвело до багатьох комерційних провалів, що власне і підтвердив нещодавній фільм «Марвели» своїм дебютом. Водночас «Локі» продовжував отримувати позитивні відгуки — другий сезон  стартував на Disney+ 5 жовтня, привернувши в чотири рази більше глядачів, ніж фінал першого. За перші 3 дні серіал зібрав аж 10,9 млн переглядів і на Rotten Tomatoes його нині оцінюють у 81%, що різко контрастує з попереднім серіалом Marvel 2023 року «Таємне вторгнення», який набрав 54%.

Disqus Comments Loading...