Рубрики Новини

Товстий дракон та ще більше жартів: новий трейлер фільму за мотивами Dungeons & Dragons, що виходить 31 березня

Опубликовал
Андрей Русанов

«Підземелля та дракони: Честь злодіїв», безшабашна екранізація подій у всесвітньо відомому фентезійному всесвіті за участю Кріса Пайна та желейного куба, з’явиться в кінотеатрах у березні, а поки що може потішити глядача новим трейлером.

Трейлер починається з демонстрації талантів персонажа Мішель Родрігес, що виконує роль Холгі-варварки, та жартів барда у виконанні Кріса Пайна. Реже-Жан Пейдж в образі Паладіна Ксенка грає привабливого, але позбавленого гумору пафосного воїна. Є кілька злих червоних чарівників, круті ефекти та ще більше жартів, ніж у попередньому трейлері – і багато монстрів, разом з дуже товстим драконом.

Схоже, що «Честь злодіїв» прагне задовольнити шанувальників D&D якомога більшою кількістю посилань до відомих образів та істот, водночас зберігаючи шахрайський, жартівливий, іронічний тон реального ігрового всесвіту. Фільм поставили та написали до нього сценарій Джонатан Голдштейн та Джон Френсіс Дейлі, котрі зняли жанрову комедію «Ігрова ніч».

Кіноклуб "Забагато драми" від Skvot.
10 лекцій та 10 практикумів, щоб зрозуміти мистецтво кіномови.Сформуй власний смак та бібліотеку фільмів і навчись писати рецензії.
Програма кіноклубу

Стрічка виходить у складний момент для бренду Dungeons & Dragons, оскільки видавець Wizards of the Coast щосили намагається повернути фанатську базу, відчужену серією PR-помилок через можливі зміни ліцензії Open Game License, які був змушений відкотити.

Чи зможе старіючий Х’ю Грант у ролі Форджа Флетчера вдихнути у фільм чарівність? Дізнаємось 31 березня.

Джерело: Polygon

Disqus Comments Loading...