Новини Новини 23.01.2023 о 21:09 comment views icon

Товстий дракон та ще більше жартів: новий трейлер фільму за мотивами Dungeons & Dragons, що виходить 31 березня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

«Підземелля та дракони: Честь злодіїв», безшабашна екранізація подій у всесвітньо відомому фентезійному всесвіті за участю Кріса Пайна та желейного куба, з’явиться в кінотеатрах у березні, а поки що може потішити глядача новим трейлером.

Трейлер починається з демонстрації талантів персонажа Мішель Родрігес, що виконує роль Холгі-варварки, та жартів барда у виконанні Кріса Пайна. Реже-Жан Пейдж в образі Паладіна Ксенка грає привабливого, але позбавленого гумору пафосного воїна. Є кілька злих червоних чарівників, круті ефекти та ще більше жартів, ніж у попередньому трейлері – і багато монстрів, разом з дуже товстим драконом.

Схоже, що «Честь злодіїв» прагне задовольнити шанувальників D&D якомога більшою кількістю посилань до відомих образів та істот, водночас зберігаючи шахрайський, жартівливий, іронічний тон реального ігрового всесвіту. Фільм поставили та написали до нього сценарій Джонатан Голдштейн та Джон Френсіс Дейлі, котрі зняли жанрову комедію «Ігрова ніч».

Стрічка виходить у складний момент для бренду Dungeons & Dragons, оскільки видавець Wizards of the Coast щосили намагається повернути фанатську базу, відчужену серією PR-помилок через можливі зміни ліцензії Open Game License, які був змушений відкотити.

Чи зможе старіючий Х’ю Грант у ролі Форджа Флетчера вдихнути у фільм чарівність? Дізнаємось 31 березня.

Курс UX/UI дизайнер сайтів і застосунків з Alice K.
Курс від практикуючої UI/UX дизайнерки, після якого ви знатимете все про UI/UX дизайн .
Реєстрація на курс

Paramount анонсувала серіал Dungeons & Dragons. Шоу складатиметься з 8 епізодів — пілотний зніме режисер та сценарист “Червоного повідомлення”

Джерело: Polygon

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: