Рубрики Новини

«Ця суперсила — не дарунок, а прокляття». Новий трейлер кінокоміксу DC «Чорний Адам» / Black Adam із Двейном Джонсоном

Опубликовал
Володимир Скрипін

Warner Bros. опублікувала новий трейлер «Чорного Адама» / Black Adam — майбутнього кінокоміксу DC із Двейном Джонсоном в головній ролі.

У ньому багато матеріалу з попереднього (червневого) трейлера, і Чорний Адам намагається переконати усіх в тому, що він лиходій. Водночас є кілька нових кадрів та сцен з очевидним натяком на те, що насправді герой Двейна Джонсона хороший хлопець, який трішки заплутався та збився зі шляху.

Другий трейлер фільму «Чорний Адам» в оригіналі англійською

Фільм розповість про походження антигероя всесвіту DC Тета Адама, якого зіграв відомий актор та реслер Двейн «Скеля» Джонсон. За сюжетом, лиходій повернеться з вигнання в найвіддаленіший куточок Всесвіту і спробує помститися своєму наставнику. У сольнику Чорний Адам не зіткнеться з Шазамом, який є його головним суперником — їхньому протистоянню присвятять наступні фільми циклу.

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

У фільмі також з’являться інші персонажі DC, як-от Людина-яструб (Елдіс Годж), Доктор Фейт (Пірс Броснан), Циклон (Квінтеса Суінделл) і Атомний нищівник (Ной Сентінео). І, ймовірно, цих персонажів ми ще побачимо у потенційних майбутніх фільмах, адже їхня команда супергероїв «Суспільство справедливості» існує набагато довше, ніж «Ліга справедливості». У твіті Джонсон інтригує, що Чорний Адам є початком «нової ери у Всесвіті DC».

 

Зйомки «Чорного Адама» стартували ще у квітні 2021 року і тривали трохи більш як три місяці.  Режисер кінокоміксу — Жауме Колєт-Серра («Будинок воскових фігур», «Пасажир» та «Круїз у джунглях»).

В український кінопрокат кінострічка надійде 20 жовтня.

Disqus Comments Loading...