Рубрики НовиниКіно

У другому сезоні серіалу Fallout з’явиться Роберт Хаус, відомий як Містер Хаус з New Vegas — насправді він вже був у першому

Опубликовал
Андрій Русанов

Перший сезон серіалу Fallout від Amazon Prime завершився явним натяком на улюблену багатьма гру Fallout: New Vegas. Шоуранери підтвердили, що один з ключових персонажів гри, Містер Хаус, або ж Роберт Хаус, з’явиться на екранах у другому сезоні.

В інтерв’ю Variety шоуранери Грем Вагнер та Женева Робертсон-Дворет підтвердили, що Роберт Хаус буде залучений до 2 сезону. Шанувальники Fallout: New Vegas знають Роберта Хауса як Містера Хауса. У грі керує Нью-Вегасом як тіло, підключене до суперкомп’ютера, який продовжив своє існування з довоєнної епохи.

Роберт Хаус епізодично з’являється у першому сезоні Fallout під час передвоєнної сцени. Тодішній бос RobCo Industries планує з керівництвом Vault-Tec та керівниками інших компаній не тільки пережити неминучий ядерний апокаліпсис, але, можливо, навіть спровокувати його.

Онлайн-курс Frontend-разробник від Powercode academy.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

«Багато наших головних героїв перебувають у Вегасі. Лас-Вегас у світі Fallout — це місто Роберта Хауса. Роберт Хаус буде залучений до 2 сезону», — сказав Вагнер.

Перший сезон закінчується тим, «всі шляхи» ведуть у Вегас. Туди вирушає  наглядач Хенк у силовій броні та інші герої серіалу. Все йде до того, що події розвиватимуться у цьому місті або поряд.

Питання в тому, яку форму прийме Роберт Хаус у другому сезоні. Чи буде серіал Fallout слідувати сюжету Fallout: New Vegas і покаже 200-річне тіло, яке підтримується машинами? Або ж автори придумають якийсь інший спосіб змусити Роберта Хауса існувати у цей момент на часовій шкалі Fallout? Зрештою, таємниця того, як лідерка Нової Каліфорнійської Республіки Молдавер прожила понад 200 років, залишається нерозгаданою.

Джерело: IGN

Disqus Comments Loading...