ОНОВЛЕНО: У «Нової пошти» стався масштабний збій в системі — неможливо ані отримати, ані надіслати посилки

Опубликовал
Вадим Карпусь

В роботі поштового оператора «Нова пошта» стався масштабний збій системи, через що фактично неможливо користуватися послугами компанії. Про це повідомляють користувачі на сторінці «Нової пошти» у Facebook.

ОНОВЛЕНО: Компанія «Нова пошта» повідомила про відновлення роботи по всій країні. Клієнти вже можуть отримати та відправити посилки у відділеннях та поштоматах. Мобільний додаток також працює: можна сплачувати, створювати накладні та отримувати посилки у поштоматі. Зазначається, що сьогодні «Нова пошта» продовжила роботу відділень на годину довше: у великих містах до 22:00, в інших містах — до 21:00.

Оригінальна новина:

Зазначається, що спостерігаються проблеми в роботі сайту та кабінету користувача. Також неможливо отримати доступ до поштомату та забрати свої посилки. Не краща ситуація і з відділеннями. Вони фактично не працюють на приймання та видачу поштових відправлень.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

У відповідь на розгнівані коментарі користувачів у «Новій пошті» відповідають, що у компанії стався технічний збій і фахівці вже працюють над його усуненням. Ми додатково звернулись за коментарями до пресслужби компанії й оновимо матеріал при появі додаткової інформації.

Disqus Comments Loading...