Рубрики Новини

Uber запускає у Львові Uber Aid Shuttle — безплатні шатл-баси до польського кордону

Опубликовал
Володимир Скрипін

Uber повідомив про запуск сервісу Uber Aid Shuttle у Львові, щоб й надалі допомагати покривати необхідні транспортні потреби від Львова до прикордонного переходу Шегині та допомогти місцевим громадам впоратися з нестачею палива.

Послуга Uber Aid Shuttle доступна за маршрутом Львів – Шегині – Львів. Користувачі можуть зручно та безплатно забронювати до 4 місць у комфортабельному автобусі між Львівським Приміським вокзалом та прикордонним переходом Шегині й у зворотному напрямку через додаток Uber.

«Uber продовжує підтримувати українські громади, у зв’язку з нестачею палива,  тож ми раді повідомити про запуск нової ініціативи Uber Aid Shuttle у Львові. Це тимчасове рішення, яке допоможе людям легше пережити наявну паливну кризу та комфортно повернутися до України», — коментує Івона Крук, представник Uber.

Uber продовжує працювати у Києві, Львові, Тернополі, Івано-Франківську, Вінниці, Чернівцях, Хмельницькому, Луцьку, Рівному та Кременчуці.

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Ithillel.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

Нещодавно Uber перезапустив у Києві спільні поїздки UberPool Chance — послуга дозволяє розділити вартість поїздки з пасажиром-попутником та заощадити пальне.

Disqus Comments Loading...