Рубрики Новини

Ubisoft анонсувала нову гру — Project Q. Це буде PvP-арена з кількома режимами

Опубликовал
Тетяна Нечет

Компанія Ubisoft оголосила, що працює над новою грою. Вона являє собою арену командних битв і наразі має кодову назву Project Q.

Напередодні офіційного анонсу інсайдер Том Хендерсон поділився ігровими кадрами Project Q, що здається сумішшю Overwatch та Fortnite. Один з ігрових режимів отримав назву Showdown і дуже схожий на звичну королівську битву: борються чотири команди із двох гравців. Також показаний режим Battle Zone — бойової арени, при якому дві команди з чотирьох гравців мають першими заробити 100 очок. Мета Battle Zone — якомога довше контролювати певну ділянку на карті, що в чомусь схоже на ігровий режим Call of Duty Hardpoint.

«Це не королівська битва. У грі буде безліч режимів PvP з єдиною метою: отримувати задоволення! У нас немає планів з додавання NFT в цю гру, ви можете дізнатися більше, зареєструвавшись і взявши участь у найближчих тестах, — сказано у Twitter-публікації.

Ubisoft розробляє Project Q для Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PS5 та ПК. Анонс цієї гри відбувся після того, як Ubisoft вирішила закрити безплатну королівську битву Hyper Scape 28 квітня.

Disqus Comments Loading...