Рубрики НовиниСофт

Ubisoft підтвердила розробку Assassin’s Creed Mirage — нову гру покажуть 10 вересня на Ubisoft Forward

Опубликовал
Володимир Скрипін

Після численних чуток і витоків Ubisoft офіційно підтвердила розробку нової гри у відомій серії Assassin’s Creed (до речі, цьогоріч серія відзначає своє 15-річчя) з підзаголовком Mirage — судячи з наявної інформації, це певною мірою спіноф франшизи без RPG-елементів та з акцентом на стелсі. Таємнича Assassin’s Creed Mirage стане частиною майбутньої презентації Ubisoft Forward, що запланована на 10 вересня.

Поки що є тільки кілька концепт-артів, причому один із них передчасно  (начебто помилково) опублікували в магазині Ubisoft Store.

Дії Assassin’s Creed Mirage розгорнеться у Багдаді за часів Аббасидського халіфату, а головним героєм виступить Басім ібн Ісхак, який вперше з’явився у Valhalla. Ймовірно, Mirage розповість про юні роки та становлення професійного вбивці, який є реінкарнацією Локі.

Курс-професія "Web Design" від Skvot.
Для тих, хто давно хоче опанувати професію вебдизайнера, але не знає, з чого почати.Після 4 місяців навчання — старт в карʼєрі з двома кейсами у портфоліо.
Програма курсу і реєстрація

Судячи з витоків, для Assassin’s Creed Mirage навіть планується  DLC «Квест сорока розбійників», заснований на арабському фольклорі, а саме за мотивами відомої збірки оповідань «Тисяча й одна ніч».

Раніше Ubisoft обіцяла 10 вересня розповісти про майбутнє серії Assassin’s Creed. Поки незрозуміло, чи стане Assassin’s Creed Mirage єдиним анонсом, чи нас чекають ще щось дотичне до франшизи.

Disqus Comments Loading...