Новини Софт 02.09.2022 о 08:37 comment views icon

Ubisoft підтвердила розробку Assassin’s Creed Mirage — нову гру покажуть 10 вересня на Ubisoft Forward

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Після численних чуток і витоків Ubisoft офіційно підтвердила розробку нової гри у відомій серії Assassin’s Creed (до речі, цьогоріч серія відзначає своє 15-річчя) з підзаголовком Mirage — судячи з наявної інформації, це певною мірою спіноф франшизи без RPG-елементів та з акцентом на стелсі. Таємнича Assassin’s Creed Mirage стане частиною майбутньої презентації Ubisoft Forward, що запланована на 10 вересня.

Поки що є тільки кілька концепт-артів, причому один із них передчасно  (начебто помилково) опублікували в магазині Ubisoft Store.

Ubisoft підтвердила розробку Assassin's Creed Mirage — нову гру покажуть 10 вересня на Ubisoft Forward

Дії Assassin’s Creed Mirage розгорнеться у Багдаді за часів Аббасидського халіфату, а головним героєм виступить Басім ібн Ісхак, який вперше з’явився у Valhalla. Ймовірно, Mirage розповість про юні роки та становлення професійного вбивці, який є реінкарнацією Локі.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Ubisoft підтвердила розробку Assassin's Creed Mirage — нову гру покажуть 10 вересня на Ubisoft Forward

Судячи з витоків, для Assassin’s Creed Mirage навіть планується  DLC «Квест сорока розбійників», заснований на арабському фольклорі, а саме за мотивами відомої збірки оповідань «Тисяча й одна ніч».

Раніше Ubisoft обіцяла 10 вересня розповісти про майбутнє серії Assassin’s Creed. Поки незрозуміло, чи стане Assassin’s Creed Mirage єдиним анонсом, чи нас чекають ще щось дотичне до франшизи.

Ubisoft готується до рецесії — серйозно врізає бюджети, переносить Avatar: Frontiers of Pandora на 2023-2024 роки та скасовує відразу чотири гри


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: