Рубрики Новини

UKRAINIAN FARMY — нова гра про російсько-українську війну, де потрібно трактором захоплювати трофейну російську техніку

Опубликовал
Вадим Карпусь

Команда розробників ігор з України створила ще одну гру за мотивами російсько-української війни. Цього разу гравцеві належить влитися в тракторний батальйон, який прославився конфіскацією великої кількості трофейної російської техніки.

У грі UKRAINIAN FARMY користувач може випробувати себе у ролі одного із найстрашніших бійців на українському полі бою – українського тракториста. При цьому доведеться пройти випробування на час і протистояти «високоточним» артилерійським обстрілам армії окупантів. Принагідно необхідно захопити якнайбільше російських танків, вантажівок та БТР. Зазначається, що в цей час гра знаходиться на стадії розробки, надалі планується додати більше тракторів та нові карти. Гра доступна для платформ Windows, Linux та MacOS.

Курс-професія "Junior Data Analyst" від robot_dreams.
Комплексний курc для всіх, хто хоче опанувати нову професію з нуля.На прикладі реальних датасетів ви розберете кожен етап аналізу даних.
Програма курсу і реєстрація

Гра UKRAINIAN FARMY пропонується для завантаження на платформі itch.io і розповсюджується за будь-які пожертвування, у тому числі криптовалюту. Усі зібрані кошти підуть на допомогу волонтерам та некомерційним організаціям.

Disqus Comments Loading...