«Укрпошта» презентувала поштовий випуск «Гвардія Наступу». Донати від його передзамовлення спрямують на допомогу спецпідрозділам

Опубликовал
Вадим Карпусь

Разом з анонсом марки з палаючим кремлем, «Укрпошта» оголосила про випуск ще однієї марки – «Гвардія Наступу». Вона вийде 9 травня.

«Ні на що не натякаєм, просто марки випускаєм або, використовуючи спортивну термінологію: замість «бессмертного полка» грає Гвардія Наступу», – заявив директор АТ «Укрпошта» Ігор Смілянський.

Цей поштовий випуск присвячений захисникам і захисницям України, які боронять українську землю від загарбників, і тим, хто віддав своє життя, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Поштовий блок «Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу» продовжує випуск «Слава Збройним Силам України!», випущений у 2022 р.. На марках зображені бійці Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Національної поліції України.

Зазначається, що в серію також увійдуть марки, присвячені СБУ та ГУР. Вони вийдуть вже скоро, але точні дати поки не повідомляються. З цього приводу будуть окремі анонси.

Курс-професія "Motion Designer" від Skvot.
Навчіться створювати 2D- та 3D-анімації у софтах After Effects, Cinema 4D та Octane Render. Протягом курсу ви створите 14 моушн-роликів, 2 з яких — для реального клієнта.
Детальніше про курс

З 4 травня відкрито попереднє замовлення на поштовий набір «Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу». Він включає:

  • Блок марок «Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу»
  • Конверт «Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу»
  • Картку «Державна прикордонна служба України»
  • Картку «Національна поліція України»
  • Картку «Національна гвардія України»

Додатково Ігор Смілянський зазначив, що всі донати, які 4-9 травня будуть зібрані під час оформлення передзамовлення в Поштовому маркеті «Укрпошти», будуть спрямовані на допомогу спецпідрозділам «Гвардії наступу». Таким чином, кожний покупець поштового блоку «Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу» безпосередньо профінансує майбутній контрнаступ.

Disqus Comments Loading...