Рубрики Новини

«Укрпошта» запускає голосування за найкращий ескіз наступної марки «Доброго вечора, ми з України!» — в «Дії», Facebook та Instagram

Опубликовал
Володимир Скрипін

Вже завтра, 10 червня, відбудуться остаточні продажі марки «Русскій воєнний корабль… ВСЬО», і зараз  «Укрпошта» активно готується до випуску нових марок. Сьогодні стартує онлайн-голосування за найкращий ескіз «Доброго вечора, ми з України!» «Доброго вечора, ми з України!» — музичний трек від PROBASS ∆ HARDI, реліз якого відбувся у жовтні 2021 року, а також неофіційне військове привітання, яке набуло щаленої популярності після російського вторгнення. Трек вийшов на 8 місце в українському чарті Apple Music у березні 2022 року — вибиратимуть українці через онлайн-опитування в застосунку «Дія», Facebook та Instagram.

Експертна рада «Укрпошти» з понад 1500 ескізів, які надіслали українці під час першого етапу конкурсу, відібрала 5 авторських робіт. Тепер українці мають проголосувати, щоб вибрати серед них переможця. Ось п’ять варіантів, які відібрала адміністрація «Укрпошти»:

  • Керамічний півник
  • Трактор, що тягне танк
  • Гусак у полі з військовими
  • путін, якого зупиняють ЗСУ
  • Воїн з KALUSH

Опитування триватиме 6 днів — з 9 по 15 червня. Його проводять у застосунку «Дія», а також у соцмережах «Укрпошти»: Facebook та Instagram. Результати дізнаємося вже вранці 15 червня.

Ескіз марки, який отримає найбільшу кількість голосів, буде відтворено «Укрпоштою» на народній поштовій марці вже в липні.

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

Також у планах національного поштового оператора випуск марки з легендарним Ан-225 «Мрія» та ще одної із псом-розмінувальником Патроном.

Disqus Comments Loading...