Рубрики НовиниІгри

В PS Store великий березневий розпродаж — ремейк The Last of Us, Lies of P і інші 2500+ ігор зі знижкою до 75%

Опубликовал
Володимир Скрипін

Розпродаж в PS Store триватиме два тижні — до 14 березня 01:59 за київським часом.

Тільки вчора Sony сповістила про масові скорочення (900 співробітників, 8% штату), закриття студії та скасування низки ігор в межах перегляду бізнес-стратегії, а сьогодні в онлайн-магазині PS Store стартував атракціон небаченої щедрості великий березневий розпродаж — цього разу понад 2500 ігор для PS4 та PS5 пропонуються зі знижками до 75%.

Як завжди, на знижках вистачає потенційно цікавих пропозицій, включно з нещодавніми великими релізами сторонніх студій та ексклюзивами PlayStation. І це гарна нагода пройтися власним списком бажань та поповнити бібліотеку найзаповітнішими тайтлами.

Онлайн-курс "Excel та Power BI для аналізу даних" від robot_dreams.
Навчіться самостійно аналізувати й візуалізувати дані, знаходити зв’язки, розуміти кожен аспект отриманої інформації та перетворювати її на ефективні рішення.
Детальніше про курс

Усі знижки можна переглянути на окремій сторінці розпродажу. Також принагідно нагадуємо про сайт psprices, де є чимало різних фільтрів для зручного пошуку, адже паралельно в PS Store тривають інші акції — “Планета знижок” та спеціальні знижки на серію Assassin’s Creed. Ми ж своєю чергою вже за традицією відібрали деякі найбільш (суб’єктивно) цікаві пропозиції.

Добірка ігор зі знижками з березневого розпродажу в PS Store

Якщо маєте, що додати чи дуже хочете поділитися власними рекомендаціями, то ми лише за — ласкаво просимо у коментарі 😉

Disqus Comments Loading...