Рубрики НовиниКіно

В роботі сиквел культової пародії на «Зоряні війни» — «Космічні яйця» (Spaceballs) 1987 року

Опубликовал
Андрій Русанов

Amazon MGM Studios розробляє продовження фільму «Космічні яйця» (Spaceballs) 1987 року — пародії на «Зоряні війни», яка стала культовою. Хороша новина для тих, хто дивився відеокасети у 1980-90-х роках. Фільм продюсує Мел Брукс — режисер, сценарист, продюсер і актор оригінальної стрічки.

Джош Ґад зіграє головну роль і буде продюсером разом із Мелом Бруксом. Джош Грінбаум стане режисером фільму за сценарієм Бенджі Саміта, Дена Ернандеса та Ґада, Кевін Солтер є виконавчим продюсером. Проєкт знаходиться на ранній стадії, деталі сюжету тримаються у таємниці, Amazon відмовилася від коментарів. Дует сценаристів Саміт та Ернандес найбільш відомий своєю роботою над фільмами «Черепашки-ніндзя. Погром мутантів», «Покемон детектив Пікачу» та «Сімейка Аддамс 2».

В оригінальному фільмі MGM 1987 року «Космічні яйця» знялися Білл Пулман як Самотня зірка, Джон Кенді як Барф, Дафна Зуніга як принцеса Веспа, Рік Мораніс як лорд Темний Шолом і Мел Брукс як президент Скруб та Йогурт. Космічна опера є пародією на франшизу «Зоряні війни», але трохи гумору у ній отримали «Зоряний шлях», «Чужий», «Планета Мавп» та інші.

Онлайн-курс "Ефективні презентації в PowerPoint" від Laba.
Навчіться доносити ідеї через актуальні візуалізації.Курс зі створення презентацій, які додивлятися до кінця.Будь то sales offer, чи pitch deck.
Дізнатись більше

Це не перший раз, коли Мел Брукс повертається до класичної комедії за останні роки. У 2023 році він написав та продюсував «Історію світу, частину 2», продовження першого фільму 1981 року.

Джерело: Variety

Disqus Comments Loading...