Рубрики НовиниКіно

Warner Bros. Discovery навесні запустить стримінговий сервіс Max у 22 країнах Європи

Опубликовал
Катерина Даньшина

Перший етап розгортання включатиме скандинавський та піренейський регіони, Центральну та Східну Європу, а також Нідерланди.

Пізніше у 2024 році стримінговий сервіс запрацює у Франції та Бельгії. Ринки Великої Британії, Німеччини та Італії у переліку відсутні — там в HBO поки є вигідні угоди з європейським медійним гігантом Sky.

Європейська пропозиція Max включатиме трансляцію спортивного контенту у прямому ефірі через канал WBD Eurosport, включно з тенісними турнірами Великого шлему, велоперегонами Тур де Франс та Олімпійськими іграми 2024 року в Парижі. Max також запропонує прямі трансляції кількох місцевих розважальних мереж Warner Bros. Discovery у деяких країнах.

Оновлений Max, який об’єднав у собі контент HBO та Discovery+, був запущений у США в травні, розгортання в Латинській Америці заплановано на перший квартал 2024 року.

Онлайн-курс "Управління ІТ-командами" від Laba.
Прокачайте свої soft- і hard-скіли в управлінні кількома IT-командами, отримайте практичні стратегії та інструменти ефективного team-ліда.
Програма курсу і реєстрація

Після запуску в Європі Warner Bros. Discovery налаштована запустити сервіс й на деяких ключових територіях Азійсько-Тихоокеанського регіону.

Джерело: THR

Disqus Comments Loading...