Засновник Amazon Джефф Безос випередив Ілона Маска і знову став найбагатшою людиною світу

Опубликовал
Катерина Даньшина

Згідно з індексом мільярдерів Bloomberg, у вівторок статки Безоса сягнули $200 млрд, повернувши йому лідерські позиції в рейтингу мільярдерів.

Business Insider зазначає, що у 2017 році Безос вперше обігнав співзасновника Microsoft Білла Гейтса як найбагатшу людину світу, а востаннє утримував це звання у 2021-му — до того, як його потіснив Ілон Маск (у певний момент перевага гендиректора Tesla сягала $142 млрд).

Зростання статків Джеффа Безоса протягом року

Безос повернув собі перше місце після тривалого зростання акцій Big Tech на фоні буму штучного інтелекту. Мільярдер володіє аерокосмічною компанією Blue Origin та 9% гіганта електронної комерції Amazon (лише цього року акції компанії зросли на 17%).

Онлайн-курс "Бренд-менеджмент" від Laba.
Розберіться в комплексному управлінні брендом: від його структури до комунікації з аудиторією.Дізнайтесь принципи побудови бренд-стратегії, проведення досліджень і пошуку свого споживача.
Детальніше про курс

Маск і власник бренду товарів розкоші LVMH Бернар Арно розташувались на другому і третьому місцях відповідно — зі $198 і $197 млрд. Акції Tesla цього року впали на 24%.

Індекс мільярдерів Bloomberg на 05.03.2024
Disqus Comments Loading...