Збій в API Bing зламав функції пошуку Copilot, ChatGPT і DuckDuckGo

Опубликовал
Катерина Даньшина

Наразі пошукові можливості ChatGPT, Copilot, DuckDuckGo та інших платформ частково не доступні через збій у роботі Microsoft, що, ймовірно, пов’язаний з програмним інтерфейсом Bing.

Сайти та служби повністю недоступні, або відповідають періодично. Повідомлення про збої почали надходити з 11:00 за Києвом.

Такі пошукові системи, як DuckDuckGo та Ecosia, які покладаються на API Bing, не можуть завантажувати результати пошуку, тоді як Microsoft Copilot довго завантажується та видає повідомлення про помилку підключення.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

ChatGPT, який надає передплатникам Plus доступ до вебпошуку, так само видавав повідомлення про помилку, коли користувачі намагалися виконати пошуковий запит.

В Microsoft повідомили, що «працюють над виявленням причини проблеми». Тим часом платформа працездатності служб компанії наразі не зафіксувала жодних збоїв у роботі.

В OpenAI також підтвердили проблеми з функціями пошуку на платформі, і наразі досліджують збій.

Disqus Comments Loading...