Новости Новости 12.10.2021 в 16:24 comment views icon

Huami анонсувала тріо розумних годинників Amazfit GT 3 на власній ОС — ціни починаються від €150

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Huami Technology провела глобальну презентацію нової лінійки розумних годинників Amazfit GT 3 з трьох моделей — GTR 3 Pro, GTR 3 і GTS 3. Всі новинки будуть офіційно продаватися в Україні.

Amazfit GTR 3 Pro, GTR 3 і GTS 3

GTS 3 та GTR 3 — доступніші моделі серії. Особливістю GTS 3 є прямокутний екран, тоді як GTR 3 та GTR 3 Pro оснащуються круглими дисплеями. Екран GTS 3 у порівнянні з другим поколінням гаджету збільшився на 0,1 дюйма — до 1,75 дюйма. Це екран AMOLED з покриттям 72,64% площі фронтальної панелі та з роздільною здатністю 450х390 пікселів (щільність пікселів — 341 на дюйм). Маса гаджету — 24,4 г, а товщина корпусу — 8,8 мм. Корпус годинника має захист від води по рейтингу 5 ATM — гаджет може витримати статичний тиск 50-метрового водяного стовпа (тобто, можна вільно плавати, але не пірнати). Автономність GTS 3 — 12 днів.

Huami анонсувала тріо розумних годинників Amazfit GT 3 на власній ОС — ціни починаються від €150
Amazfit GTS 3

GTR 3 та GTR 3 Pro — моделі з круглими екранами. В GTR 3 встановлений екран AMOLED діагоналлю 1,39 дюйма з щільністю пікселів 326 на дюйм, який займає 66% площі фронтальної панелі. На тлі  GTS 3 модель GTR 3 також відрізняється акумулятором на 450 мА*ч — виробник говорить про автономність у 21 день.

Huami анонсувала тріо розумних годинників Amazfit GT 3 на власній ОС — ціни починаються від €150
Amazfit GTR 3

Топова модель GTR 3 Pro відрізняється більшим та якіснішим екраном — AMOLED діаметром 1,45 дюйма з щільністю пікселів 331 на дюйм і максимальною яскравістю 1000 кд/м2. Також в Pro-версії є мікрофон і вбудований гучномовець, що дозволяє відповідати на дзвінки з підключеного смартфона, а у внутрішній пам’яті пристрою передбачено 2,3 ГБ для зберігання музики.

Huami анонсувала тріо розумних годинників Amazfit GT 3 на власній ОС — ціни починаються від €150
Amazfit GTR 3 Pro

Технічні характеристики

Huami анонсувала тріо розумних годинників Amazfit GT 3 на власній ОС — ціни починаються від €150

Zepp OS та функціональність

Всі моделі Amazfit GT 3 працюють на базі власної операційної системи Zepp OS, яка, за словами розробників, була адаптована під портативну електроніку та відрізняється «інтуїтивно зрозумілим та зручним інтерфейсом». Zepp OS сумісна з Android- та iOS-пристроями, а також підтримує синхронізацію даних з популярними платформами Apple Health і Google Fit для відстеження активностей і стану здоров’я, а також фітнес-додатками Strava, Relive, Runkeeper, і TrainingPeaks. Функціональні можливості всіх моделей GTR 3 майже однакові.

Розробники відзначають підтримку наступних функцій та можливостей:

  • Персоналізація — понад 150 циферблатів і тем для режиму Always-On Display, а також динамічні ефекти й плавна анімація. Можливість створювати власні циферблати і міні додатки за допомогою спеціального набору засобів розробки app developer kit (готується до випуску).
  • Показники здоров’я 4-в-1 — відстеження відразу чотирьох показників здоров’я: сенсор BioTracker TM PPG 3.0 з шістьма фотодіодами одночасно виміряє пульс, насиченість крові киснем, рівень стресу і частоту дихальних рухів лише за 45 секунд.
  • Моніторинг 24/7 — безперервне відстеження показників здоров’я та сповіщення про
    аномально високий або низький пульс.
  • Персональний індекс активності (PAI) — індекс, розрахований на основі даних про фізичну активність за останні 7 днів, показує стан здоров’я і самопочуття.
  • Відстеження сну — відстеження поверхневого та глибокого сну, фази швидкого сну — як вночі, так і вдень, тривалістю від 20 хвилин, а також частоту дихання уві сні.
  • Трекінг менструального циклу — прогнозування циклів менструації, а також вікно фертильності.
  • Підтримка сповіщень та можливості керування під’єднаним через Bluetooth смартфоном

Ціни та доступність

В Україні пристрої будуть доступні орієнтовно з листопада, локальну ціну буде оголошено ближче до старту продажів. Водночас вже відомі ціни для Європи — від €149,99 за Amazfit GTR 3 і GTS 3 та €199,99 за Amazfit GTR 3 Pro. Модель GTS 3 буде доступна у чорному, білому і рожевому кольорах, GTR 3 — чорному та світло сірому, а GTR 3 Pro — у версіях Brown Leather (світло-сірий корпус і коричневий ремінець) і Infinite Black (темно-сірий корпус і чорний ремінець з фтореластомера).


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: