Рубрики НовостиСофт

TIME назвал God of War Ragnarök лучшей игрой 2022 года, а второе место отдал Horizon Forbidden West

Опубликовал
Володимир Скрипін

Американський журнал TIME почав підбивати підсумки роботи за рік та опублікував список із десяти найкращих відеоігор 2022-го. Перше місце — і тут без сюрпризів — взяла God of War Ragnarök від студії Santa Monica. Продовження хіта 2018 року про пригоди спартанського воїна-напівбога Кратоса та його сина Атрея — головний претендент на GOTY цього року, тож тут немає нічого дивного.

Тільки минулого тижня Sony відзначила вагоме досягнення God of War Ragnarök — за тиждень гра розійшлася накладом в 5,1 млн примірників та встановила абсолютний рекорд як для франшизи, так і для всіх ігор внутрішніх студій PlayStation. Наш детальний огляд після 10 годин — за цим посиланням.

На другому місці розташувався інший відомий ексклюзив PlayStation — Horizon Forbidden West, довгоочікуване багатьма продовження хіта 2017 року від Guerrilla Games (Horizon Zero Dawn) про пригоди дівчини Елой у постапокаліптичному світі, наповненому роботами, схожими на різних тварин.

Замикає першу трійку The Quarry —  горор Supermassive Games обійшов навіть нашумілу Elden Ring від FromSoftware та Bandai Namco, яка розмістилася на четвертому місці. Нагадаємо, що екшен-RPG від авторів Sekiro та Dark Souls досі утримує перше місце рейтингу найвище оцінених ігор на агрегаторах Metacritic та OpenCritic.

Курс-професія "Motion Designer" від Skvot.
Навчіться створювати 2D- та 3D-анімації у софтах After Effects, Cinema 4D та Octane Render. Протягом курсу ви створите 14 моушн-роликів, 2 з яких — для реального клієнта.
Детальніше про курс

До десятки найкращих за версією TIME також вдалося потрапити «котячій» адвенчурі в кіберпанк сеттингу Stray, оновленій версії The Last of Us Part I, кунг-фу екшен Sifu та ще кільком релізам.

10 найкращих ігор 2022 року за версією TIME

  1. God of War: Ragnarok
  2. Horizon: Forbidden West
  3. The Quarry
  4. Elden Ring
  5. Stray
  6. The Last of Us Part 1
  7. Sifu
  8. Resident Evil Village: Shadows of Rose
  9. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
  10. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge
Disqus Comments Loading...