Новости Новости 03.03.2021 в 15:19 comment

Уряд схвалив вихід з угоди про співробітництво з країнами СНД у сфері стільникового зв’язку

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

На черговому засіданні 3 березня Уряд прийняв рішення щодо виходу України з угоди про співробітництво з країнами СНД у сфері стільникового зв’язку.

Відповідний законопроєкт «Про вихід з Угоди щодо співробітництва у розвитку та використанні систем стільникового рухомого зв’язку» підготувала Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації.

Як зазначають у Мінцифрі, на сьогодні Україна не здійснює активної співпраці з питань стільникового зв’язку з країнами СНД, а взаємодія з міжнародною спільнотою у сфері стільникового зв’язку і телекомунікацій здійснюється в рамках інших міжнародних організацій, зокрема з Міжнародним союзом електрозв’язку.

Прийняття закону дозволить привести договірно-правову базу України в рамках СНД у відповідність до сучасних реалій міжнародних відносин, повідомили в Держспецзв’язку.

Далі законопроєкт передадуть на розгляд до Верховної Ради для прийняття остаточного рішення.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: