Букмекери вже роблять ставки на переможця “Євробачення-2024”

Опубликовал
Наумов Андрій

Поки українці лише обирають учасника пісенного конкурсу “Євробачення 2024” на Нацвідборі, весь світ вже робить припущення щодо переможця. Сайт Eurovision world публікує букмекерські ставки ще з кінця того року. І картина за ці декілька місяців вже встигла кардинально змінитися. Чекаємо, що БК Favbet теж почне приймати ставки на цю подію коли українці оберуть свого конкурсанта.

В кого найбільше шансів здобути перемогу

Наразі, будь-який рейтинг це лише припущення, бо ще не всі країни визначилися з композиціями, що прозвучать в травні у шведському місті Мальме. Але необхідно аналізувати цю подію вже зараз, щоб потім вдало зробити ставку на Vbet чи в іншого офіційного букмекера.

Зараз відсотки ймовірності виграшу виглядають так:

  1. Великобританія – 8%
  2. Україна – 8%.
  3. Швеція – 6%.
  4. Італія – 6%.
  5. Ізраїль – 5%.

Дехто стверджує, що на ці прогнози мають вплив політичні події у світі, адже у двох країнах з цього списку зараз іде війна. Але якщо подивитися на п’ятірку лідерів в динаміці, то видно, що Ізраїль поступився першим місцем, після того, як відомий виконавець Оллі Александер заявив, що буде представляти Великобританію в цьому році. Хоча ще у листопаді ця країна посідала 17 місце в списку потенційних переможців. Отже, букмекери роблять об’єктивні прогнози, враховуючи всі фактори.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Більшість людей впевнені, для GG.Bet ставки на спорт це єдиний вид ставок на гроші, але букмекерські контори роблять їх навіть на те, хто переможе у президентських виборах в США. Тому не дивно, що відомий пісенний конкурс Європи привертає увагу гравців по всьому світу.

Яка ймовірність перемоги України в цьому році

Україна стабільно тримає лідерські позиції. З листопада довго посідала 2 місце з високим відсотком на перемогу – 7%. Потім, впала на одну позицію, а з початку січня змогла піднятися з третьої сходинки знов на другу і збільшити ймовірність перемоги до 8%. Наразі цей показник зрівнявся з лідером рейтингу Великобританією.

Українці планують обрати свого конкурсанта на Національному відборі, що відбудеться у лютому 2024 року. Голосування, як і в минулі роки, буде доступне через застосунок Дія. Глядацькі симпатії будуть складати 50% балів, іншу половину будуть надавати журі, яке теж обирають глядачі. Місце проведення Українського Національного відбору оголошуватися не буде, з міркувань безпеки. Але пряму трансляцію можна подивитися в інтернеті, чи по телебаченню.

Тож можна лише сподіватися, що після того, як Нацвідбір буде звершено і ми дізнаємося яка композиція буде представляти нашу країну на цьому масштабному заході, шанси на перемогу будуть лише збільшуватися.

Disqus Comments Loading...